Go Bottom
  • Witaj Gość

Autor Wątek: Oferta pomocy  (Przeczytany 3356 razy)

31 Październik, 2021, godz.20:20:01

Natasya Åsa Waksman-Dëter von Sarm

• Obywatel
Widzę, że wasze forum jest dosyć ładnie zrobione. Ja jednak oferuje przenosiny forum na silnik phpBB. Jest to lepsze rozwiązanie. Można wgrać rozszerzenia z systemem punktów i sklepu, który działa jak bank. Ja oferuje wam pomóc. Mogłabym wam stworzyć takie forum oraz wgrać rozszerzenia. Zainteresowani?
Natasya Åsa Waksman-Deter von Sarm
31 Październik, 2021, godz.23:10:18
Odpowiedź #1

Karl von Wettin

• Król Saksonii
Forum takie w dłuższej perspektywie byłoby płatne?
Karl August,
v G.G. König von Sachsen,
Großherzog von Sachsen-Weimar-Eisenach,
Herzog von Sachsen-Altenburg, Sachsen-Coburg-Gotha und Sachsen-Meiningen,
Fürst von Waldenburg
Markgraf von Oberlausitz, Landgraf von Thüringen
31 Październik, 2021, godz.23:50:14
Odpowiedź #2

• Obywatel
01 Listopad, 2021, godz.12:20:17
Odpowiedź #3

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Forum na silniku phpBB byłoby bardziej funkcjonalne niż darmowefora.pl. Jednak ten rodzaj forum wymaga sporo pracy... Było by trzeba wgrać kilka modyfikacji, po utworzeniu działów, rang, itp. trzeba będzie przenosić wszystkie dokumenty z każdego działu. Dużo z tym jednak gdyby JCM spodobał się ten pomysł można by było spróbować.

Jej Królewska Mość Z łaski Boga Królowa Wirtembergii, Księżna Urach, Wirtembergii-Weiltingen, Wirtembergii-Neuenstadt, Wirtembergii-Neuenbürg, Hrabina Wirtembergii, Wirtembergii-Stuttgart, Wirtembergii-Mömpelgard.

01 Listopad, 2021, godz.12:45:48
Odpowiedź #4

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Serdecznie witam szanowna Panią w Cesarstwie
01 Listopad, 2021, godz.13:44:53
Odpowiedź #5

Karl von Wettin

• Król Saksonii
O ile będę miał czas to chętnie pomogę z przenosinami. Decyzja należy jednak do cesarza.
Karl August,
v G.G. König von Sachsen,
Großherzog von Sachsen-Weimar-Eisenach,
Herzog von Sachsen-Altenburg, Sachsen-Coburg-Gotha und Sachsen-Meiningen,
Fürst von Waldenburg
Markgraf von Oberlausitz, Landgraf von Thüringen
01 Listopad, 2021, godz.15:17:26
Odpowiedź #6

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Rozumiem, że państwo są za tak, a co na to Król Bawarii ?
02 Listopad, 2021, godz.11:40:36
Odpowiedź #7

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Bardzo dziękuję za pomysł zwiększenia naszych sił sprawczych, ale z powodu trudności w życiu realnym na razie nie będziemy zmieniać forum.
Na razie okrzepnijmy
04 Listopad, 2021, godz.17:18:27
Odpowiedź #8

• Obywatel
04 Listopad, 2021, godz.17:35:08
Odpowiedź #9

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Ciekawie to wygląda nawet jest wspomniany system pieniężny. Fajnie, że tworzy pani swoje własne państwo, ale skoro JCM w chwili obecnej nie widzi potrzeby przenoszenia forum to później też nie będzie tej potrzeby. Jednakże czy jako przyszła W. Księżna Oldenburga powinna mieć pani inne państwo?

Jej Królewska Mość Z łaski Boga Królowa Wirtembergii, Księżna Urach, Wirtembergii-Weiltingen, Wirtembergii-Neuenstadt, Wirtembergii-Neuenbürg, Hrabina Wirtembergii, Wirtembergii-Stuttgart, Wirtembergii-Mömpelgard.

04 Listopad, 2021, godz.17:45:21
Odpowiedź #10

• Obywatel
Czy powinnam mieć inne państwo? To jest odbudowane Księstwo Suazji, które niestety upadło z powodu nie wykonania przez waszego cesarzyka postanowień umowy międzynarodowej oraz przez moją nieaktywność!!! Tak więc proszę siedzieć cicho! Moje jedno osobowe państwo ma lepsze forum i otoczkę narracyjną. Myśli więc pani, że poświęciłabym je, aby zostać tutaj Wiceksiężną?! Pfff! Nie chcę nic mówić, ale rozmawia pani z Pierwszą Damą IV Republiki Muratyki oraz Prezydentką Republiki Xorphii, więc po co mi kolejni tytuł w waszym kraju, którego wygląd przypomina jaskinie z rysunkami.
04 Listopad, 2021, godz.17:47:20
Odpowiedź #11

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Poza tym jest też pani obywatelką Księstwa Sarmacji. Nie wiem czy w takim razie powinna pani objąć Wielkie Księstwo Oldenburga. No ale nie ja tu decyduję więc życzę wszystkiego dobrego w mikroświatowej karierze.

04 Listopad, 2021, godz.17:51:22
Odpowiedź #12

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Dobrze ja chciałam to tylko delikatnie podkreślić nie trzeba się awanturować. Jeżeli panią uraziłam w jakikolwiek sposób proszę wybaczyć. Nie miałam takich zamiarów, ale przypomina pani pewien typ człowieka którego wcześniejszych wcieleń nie wymówię żeby go obecnie nie obrazić.

04 Listopad, 2021, godz.17:52:43
Odpowiedź #13

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
W dodatku ja nie obrażam pani wszystkich tworów mikroświatowych więc proszę się ograniczyć z komentarzami na temat cesarstwa.

04 Listopad, 2021, godz.21:18:17
Odpowiedź #14

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Wasza Królewska Mość
Nie obraziła Pani Wielkiej Księżnej.
Dziękuję za obronę Cesarstwa
Księżno proszę nie atakować i nie obrażać ludzi. Z tego co pamiętam Król Bawarii założył Pani bardzo dużo działów. Niestety nie było na nich wpisów

07 Styczeń, 2025, godz.15:19:22 Top
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
forumfotograficzne elitserienspeedway world-anime corleone pikarika