Go Bottom
  • Witaj Gość

Autor Wątek: Różne sprawy, wnioski i propozycje  (Przeczytany 32063 razy)

30 Maj, 2022, godz.17:09:34
Odpowiedź #315

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Ponowne działania w Turetii zostały zdemaskowane.
Król Bawarii pod nowym nazwiskiem chciał kościół zakładać.

Jej Królewska Mość Z łaski Boga Królowa Wirtembergii, Księżna Urach, Wirtembergii-Weiltingen, Wirtembergii-Neuenstadt, Wirtembergii-Neuenbürg, Hrabina Wirtembergii, Wirtembergii-Stuttgart, Wirtembergii-Mömpelgard.

30 Maj, 2022, godz.19:17:33
Odpowiedź #316

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Czy możemy dowiedzieć się o co chodzi ?
30 Maj, 2022, godz.19:29:09
Odpowiedź #317

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Pod tymi linkami jest wszystko:

Pomysł P. Marka Zienewskiego ( naszego Króla Bawarii)

http://www.turetia.darmowefora.pl/index.php/topic,482.msg6664.html#new

Tu się wszystko zaczęło
http://www.turetia.darmowefora.pl/index.php/topic,474.15.html

Jej Królewska Mość Z łaski Boga Królowa Wirtembergii, Księżna Urach, Wirtembergii-Weiltingen, Wirtembergii-Neuenstadt, Wirtembergii-Neuenbürg, Hrabina Wirtembergii, Wirtembergii-Stuttgart, Wirtembergii-Mömpelgard.

30 Maj, 2022, godz.19:39:52
Odpowiedź #318

Friedrich von Baden

• Jego Wielkoksiążęca Mość
Panie Karlu...... nieeeeee!!!!
WCM, proszę na priv.
Friedrich I. Großherzog von Baden,
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

30 Maj, 2022, godz.19:40:16
Odpowiedź #319

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Szanowni Państwo
Bardzo dziękuję za informację Królowej Wirtembergii.
Przypominam, że zgodnie z ustaleniami każdy z nas może występować pod innym nazwiskiem w innym kraju.
Natomiast nie może się to odbijać na naszej aktywności w Cesarstwie i na prestiżu naszego państwa.
Pomogę tylko radzić, aby ograniczyć ilość dzielności.
30 Maj, 2022, godz.19:51:12
Odpowiedź #320

Karl Friedrich von Wittelsbach

• Obywatel
Popieram WCM, ja w RON też działałem pod innym nazwiskiem, ale to wcześniej kiedy zostałem Królem Bawarii.
JKW Karl Friedrich von Wittelsbach  
Król Senior Bawarii
Książę Lippe
Feldmarschall Wojsk Lądowych Armii Cesarstwa Niemieckiego
30 Maj, 2022, godz.20:06:51
Odpowiedź #321

Friedrich von Baden

Szanowni Państwo
Bardzo dziękuję za informację Królowej Wirtembergii.
Przypominam, że zgodnie z ustaleniami każdy z nas może występować pod innym nazwiskiem w innym kraju.
Natomiast nie może się to odbijać na naszej aktywności w Cesarstwie i na prestiżu naszego państwa.
Pomogę tylko radzić, aby ograniczyć ilość dzielności.
Wasza Cesarska Mość,
Nie, to nie działa, i nie zadziała. To jest inna sytuacja.
Podsumujmy. Król Karl, posiada prócz konta w Cesarstwie, inne konta jeszcze w 9 państwach. Wszędzie tam jest obywatelem. W kilku posiada status, prezydenta czegoś, albo szefa partii, organizacji, itp. Jest członkiem kilku rodów (różne nazwiska). A to jest ciągle ta sama jedna osoba. Jego aktywność w głównej mierze nie skupia sie na jakiejś konstruktywnej aktywności, a jedynie na pisaniu o spokojnym królewskim dniu, lub ostatnio o jakimś potężnym powstaniu co niszczyło aż 30-50 wsi dziennie, (Mają rozmach skur.....y). Jesli zaś chodzi o jakieś dyskusje to przewija się już od roku kwestyjka: "Ja popieram X" "Zgadzam się z X". To ma być Król Bawarii? Co robi Cesarz, który jest odpowiedzialny za wykonanie i pilnowanie testamentu "zmarłego" Króla Georga? Nic.
TESTAMENT

My,  Georg von Schafer Wittelsbach świadom nadchodzącego końca naszego wirtualnego żywota postanawiamy co następuje:

Koronę Królestwa Bawarii przekazać księciu Karlowi Friedrichowi von Hohenzollernowi. Warujemy jednak objecie korony przez księcia tem co w obliczu Jego Cesarskiej Mości Augusta von Hohenzollerna zobowiąże się całą swą energię, czas i zaangażowanie skupi na rozwoju Królestwa Bawarii. Jeśli takiegoż zobowiązanie nie złoży albo go złamie koronę utraci, a ta powinna przypaść księżnej Natasy Åsa Waksman-Dëter von Sarm, a gdyby i to stało się niemożliwe wyznaczenie następcy naszego na tronie Bawarii pozostawiamy w gestii Jego Cesarskiej Mości.

Cały nasz majątek zapisujemy JKM Brunowi Petrowiczowi Catalanowi przyjacielowi Cesarstwa Niemieckiego, któren wyciągnął ku nam rękę i wspierał gdyśmy pozostawali w biedzie. Bezinteresownie pomógł też odbudować królestwo nasze i całą ojczyznę wspierając nas i Jego Cesarską Mość Augusta von Hohenzollerna. Pragniemy by Blutenburg pozostał w jego rekach.

Gwarantem i wykonawcą woli naszej czynimy Jego Cesarska Mość Augusta von Hohenzollerna.

Podpisano dnia. 26 marca 1878 roku (8.11.2021)

Ludu Cesarstwa Niemieckiego, czy uważasz, że Pan Piechota vel. Karl Friedrich von Hohenzollern wypełnia testament? Według mnie nie. Czego dowodem są kolejne konta, tożsamości, kolejne tytuły i państwa na liście tego człowieka. Według mnie właśnie naruszana jest powaga Cesarstwa i Cesarza. Nie wierzę już w możliwość poprawy, bo dość naczytałem sie o tym człowieku i jego obiecankach, zasrankach. Czy Cesarstwo naprawdę musi cierpieć i obrywać przez niego?
"Otóż jeśli twoja ręka lub noga jest dla ciebie powodem grzechu, odetnij ją i odrzuć od siebie! Lepiej jest dla ciebie wejść do życia ułomnym lub chromym, niż z dwiema rękami lub dwiema nogami być wrzuconym w ogień wieczny."
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

30 Maj, 2022, godz.20:15:26
Odpowiedź #322

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Co prawda to prawda. Poprzedni Król wyraźnie napisał warunki. Jeżeli Król Bawarii dalej będzie odwalał takie akcje nie widzę problemu, żeby Cesarz odebrał mu koronę. Szansy już się skończyły. Wiele razy obiecywał poprawę. I co? Mówiąc kolokwialnie g*wno On beztrosko sobie działa, a my tracimy na jego działalności. Cesarz powinien zacząć działać.

30 Maj, 2022, godz.21:24:26
Odpowiedź #323

Karl von Wettin

• Król Saksonii
W całej rozciągłości popieram Jego Wielkoksiążęcą Mość.
Karl August,
v G.G. König von Sachsen,
Großherzog von Sachsen-Weimar-Eisenach,
Herzog von Sachsen-Altenburg, Sachsen-Coburg-Gotha und Sachsen-Meiningen,
Fürst von Waldenburg
Markgraf von Oberlausitz, Landgraf von Thüringen
30 Maj, 2022, godz.23:35:19
Odpowiedź #324

Friedrich von Baden

30 Maj, 2022, godz.23:52:28
Odpowiedź #325

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Szanowni Państwo
Rozumiem Wasze intencje, ale zgodnie z prawem każdego państwa, każdy ma prawo wypowiedź się szczególnie nie oskarżony. Mam nadzieję że Król Bawarii zajmie stanowisko w tej sprawie.
31 Maj, 2022, godz.09:56:24
Odpowiedź #326

Karl Friedrich von Wittelsbach

• Obywatel
Drogie Królewskie Moście,
Wasza Wielkoksiążęca Mość,

Na samym wstępie chciałbym przeprosić tych, którzy się czują urażeni, także zagranicą. Jestem tutaj od roku i zamierzam być Królem Bawarii do śmierci i do śmierci angażować się karierę wojskową. Co do testamentu to ja wypełniam, zrobiłem poprzedniemu Królowi Bawarii pogrzeb, tylko mam realioza, co nie wyklucza że będę działał w Niemczech.

W Turetii raz kiedy zagościłem, i mnie wywalili tam za założenie wyznania. Przecież każdy człowiek ma prawo do wyznania, i do jego założenia. I teraz chciałem założyć cerkiew prawosławną, i się skończyło, tym co się skończyło.

JKW Karl Friedrich von Wittelsbach  
Król Senior Bawarii
Książę Lippe
Feldmarschall Wojsk Lądowych Armii Cesarstwa Niemieckiego
31 Maj, 2022, godz.11:19:50
Odpowiedź #327

Karl von Wettin

• Król Saksonii
Testament mówi o przeznaczeniu całości czasu i sił dla Bawarii, a Tymoteusz Dostojewski działa w Rotrii i Rzeczpospolitej, a Konstantinos Paleos-dziwna zbieżność nazwisk z pańskim poprzednim wcieleniem które było sądowo zbanowane, właśnie pojawił się w Bizancjum
Karl August,
v G.G. König von Sachsen,
Großherzog von Sachsen-Weimar-Eisenach,
Herzog von Sachsen-Altenburg, Sachsen-Coburg-Gotha und Sachsen-Meiningen,
Fürst von Waldenburg
Markgraf von Oberlausitz, Landgraf von Thüringen
31 Maj, 2022, godz.14:51:24
Odpowiedź #328

Friedrich von Baden

Testament mówi o przeznaczeniu całości czasu i sił dla Bawarii, a Tymoteusz Dostojewski działa w Rotrii i Rzeczpospolitej, a Konstantinos Paleos-dziwna zbieżność nazwisk z pańskim poprzednim wcieleniem które było sądowo zbanowane, właśnie pojawił się w Bizancjum
Zgadza się. W Skarlandzie również był i starał się o obywatelstwo, a za ogólne działanie został zbanowany.
http://forum.skarland.eu/viewtopic.php?p=6676#p6676

31 Maj, 2022, godz.22:04:25
Odpowiedź #329

Friedrich von Baden

W Leocji powstał Międzynarodowy Bank Polinu:
https://forum.leocja.org/viewtopic.php?f=2&t=1117

Niestety, ale pomimo sporej liczby państw, Cesarstwo Niemieckie nie znalazło się w gronie użytkowników. Bank jest powiązany z ISM. Logowanie jest przez Stempel.
Jak dobrze myślę, to raczej jeśli ktoś ma konto w Stemplu, to może założyć konto bankowe, jednak brak Niemiec, oznacza, że nie mamy własnego rachunku, nie mamy własnej waluty itd. Trochę to przykre, jednak news ciekawy. :)

22 Grudzień, 2024, godz.11:44:35 Top
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
world-anime elitserienspeedway virtual-life corleone zadania-domowe