Go Bottom
  • Witaj Gość

Autor Wątek: Różne sprawy, wnioski i propozycje  (Przeczytany 32237 razy)

18 Sierpień, 2022, godz.07:43:41
Odpowiedź #435

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Wydaje mi się, że sprawami przenosin forum powinniśmy zająć sie we wrześniu, jak wszyscy wrócą z urlopów
18 Sierpień, 2022, godz.08:48:33
Odpowiedź #436

Friedrich von Baden

• Jego Wielkoksiążęca Mość
Wydaje mi się, że sprawami przenosin forum powinniśmy zająć sie we wrześniu, jak wszyscy wrócą z urlopów
Im szybciej tym lepiej. Najważniejsze aby Cesarz miał czas, porozmawiał z Panem Helwetykiem lub Franklinem Garamondem, dowiedział się rzeczy najważniejszych i uzyskał pomoc przy zakupie domeny i hostingu, a potem postawił forum. Bo jak to już się uda, to wystarczy już odpowiednio je zrobić, zmoderować, pobrać odpowiedni styl aby było podobnym do leockiego, oraz wgrać na serwer nasze grafiki aby ustawić tło, oraz nagłówek. Wgrać też polski pakiet językowy, a potem stworzyć wszystkie potrzebne odpowiednie działy i działy podrzędne. I zostanie jeno przeprowadzka, czyli rejestracja na nowym forum i przeniesienie/przekopiowanie potrzebnych treści, ważnych, potrzebnych postów, itd.
My tutaj w tym za bardzo pomóc nie możemy, to Cesarz musi załatwić sprawę pomocy Namiestników Leockich, jako nasz władca, oraz głównych administrator. Wszystkie pierwsze najważniejsze kroki muszą być udziałem waszym oraz pomocnej dłoni i rady któregoś z namiestników. My obywatele, możemy jedynie pomóc na ostatnim etapie przy przenosinach, oraz później zostając moderatorami, czy adminami forumowymi.  :D ;)
Friedrich I. Großherzog von Baden,
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

18 Sierpień, 2022, godz.11:34:54
Odpowiedź #437

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Szanowni Państwo
Zdaje sobie z tego sprawę, ale na dwa tygodnie jadę na urlop, pod warunkiem, że wszystko będzie zrobione w pracy. Nie byłym na urlopie dwa lata więc mi na wyjeździe bardzo zależy.
Mogę tylko przeprosić za upóźnienie.
18 Sierpień, 2022, godz.12:48:26
Odpowiedź #438

Friedrich von Baden

Szanowni Państwo
Zdaje sobie z tego sprawę, ale na dwa tygodnie jadę na urlop, pod warunkiem, że wszystko będzie zrobione w pracy. Nie byłym na urlopie dwa lata więc mi na wyjeździe bardzo zależy.
Mogę tylko przeprosić za upóźnienie.
Dobrze. Nie wiedziałem o urlopie. W takim razie pozostaje mi życzyć miłego wypoczynku.  :D
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

18 Sierpień, 2022, godz.14:36:46
Odpowiedź #439

Karl Friedrich von Wittelsbach

• Obywatel
JKW Karl Friedrich von Wittelsbach  
Król Senior Bawarii
Książę Lippe
Feldmarschall Wojsk Lądowych Armii Cesarstwa Niemieckiego
19 Sierpień, 2022, godz.11:53:20
Odpowiedź #440

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Cieszę się Kuzynie. Mam u  nadzieję, że Wasza Wysokość nie ma żadnych problemów. Zapraszam do działania w Cesarstwie
22 Sierpień, 2022, godz.12:43:41
Odpowiedź #441

Friedrich von Baden

Zastanawiam się nad rozwiązaniem prawnym mającym uregulować sprawę elekcji cesarza, liczby oraz składu elektrów, a także regaliów cesarskich.
W internecie na Wikipedii znalazłem takie artykuły.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Koronacja_królów_i_cesarzy_Świętego_Cesarstwa_Rzymskiego
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikariusz_Świętego_Cesarstwa_Rzymskiego
https://pl.wikipedia.org/wiki/Regalia_cesarskie

22 Sierpień, 2022, godz.12:47:36
Odpowiedź #442

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Regalia cesarskie należą do rodu Hohenzollernów.
Natomiast uważam, że elektorami powinni być wszyscy monarchowie Cesarstwa po wymarciu rodu Hohenzollernów
22 Sierpień, 2022, godz.13:16:35
Odpowiedź #443

Friedrich von Baden

Regalia cesarskie należą do rodu Hohenzollernów.
Natomiast uważam, że elektorami powinni być wszyscy monarchowie Cesarstwa po wymarciu rodu Hohenzollernów
Rozumiem.
Choć myślałem czy by nie umieścić tych informacji gdzieś oficjalnie. :)

22 Sierpień, 2022, godz.23:17:46
Odpowiedź #444

Friedrich von Baden

Ponad tydzień temu zaprezentowałem jak może wyglądać przyszłe forum Cesarstwa. Dziś zaś pokażę państwu naszą przyszłą potencjalną stronę główną. Wszystko na razie jest w robocie i trochę brakuje aby wszystkie podstrony były gotowe, jednak link jest wstawiony, oraz są gotowe 3 podstrony.:

23 Sierpień, 2022, godz.00:03:13
Odpowiedź #445

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
A nie może zostać tak jak jest, chodzi o wygląd
23 Sierpień, 2022, godz.00:13:49
Odpowiedź #446

Friedrich von Baden

A nie może zostać tak jak jest, chodzi o wygląd
Wasza Cesarska Mość.
Mnie chodzi o stronę HTML. Takie jak ma Skarland, Leocja, RON, Bialenia i wiele wiele innych mikronacji przed nami i tych co są teraz a ich nie wymieniłem. Forum będzie wyglądać, tak jak tamto co prezentowałem. To zaś jest strona główna.

25 Sierpień, 2022, godz.21:44:42
Odpowiedź #447

Maximilian Wittelsbach

• Król Bawarii
Ładny ciekawy projekt. Nie mogę doczekać się już wersji finalnej, gotowej. :)
Maximilian III., von Gottes gnaden König von Bayern, Pfalzgraf bei Rhein, Herzog von Bayern, Franken, und in Schwaben

26 Sierpień, 2022, godz.11:23:40
Odpowiedź #448

Friedrich von Baden

Ładny ciekawy projekt. Nie mogę doczekać się już wersji finalnej, gotowej. :)
Dziękuję. Ja również już się nie mogę doczekać.

29 Sierpień, 2022, godz.01:13:35
Odpowiedź #449

Friedrich von Baden

Gdyby ktoś z Cesarstwa chciał dołączyć na discorda, lub już ma tam konto to proszę o wejście na ten serwer. To serwer polskich mikronacji. Taki jeden główny. Stamtąd można trafić na różne inne discordy mikronacyjne, albo porozmawiać z każdym Mikronautom, co jest na discordzie. Poza tym potrzebna jest reprezentacja danego kraju aby mogła być utworzona rola, ranga danego państwa. Dlatego proszę o to aby jak najwięcej nas tam było. :)

22 Grudzień, 2024, godz.18:08:27 Top
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
rzeczypospolitakarwencka2024 world-anime zadania-domowe pikarika st-fu