Go Bottom
  • Witaj Gość

Autor Wątek: Różne sprawy, wnioski i propozycje  (Przeczytany 32263 razy)

07 Wrzesień, 2022, godz.17:08:35
Odpowiedź #480

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Północ jest mniej atrakcyjna, ale wtedy start lub mera w Berlinie.
07 Wrzesień, 2022, godz.18:56:15
Odpowiedź #481

Friedrich von Baden

• Jego Wielkoksiążęca Mość
Północ jest mniej atrakcyjna, ale wtedy start lub mera w Berlinie.
To jest wiadome i na pewno gwarantowane.
Friedrich I. Großherzog von Baden,
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

07 Wrzesień, 2022, godz.23:35:01
Odpowiedź #482

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Ale gdzie dalej, Szczecin, Gdańsk Królewiec, to za dużo kilometrów
09 Wrzesień, 2022, godz.11:14:36
Odpowiedź #483

Friedrich von Baden

Ale gdzie dalej, Szczecin, Gdańsk Królewiec, to za dużo kilometrów
Ja bym wtedy proponował start w Berlinie, a metę w Królewcu. To są główne ziemie Pruskie i dlatego byłaby to chyba najlepsza trasa północnoniemiecka.
Zaś południowa powinna przebiegać, przez wszystkie południowe najważniejsze państwa.
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

09 Wrzesień, 2022, godz.14:06:55
Odpowiedź #484

Maximilian Wittelsbach

• Król Bawarii
Jeśli chcielibyśmy tworzyć własny rajd to myślę, że powinniśmy założyć wątek roboczy dla tego tematu.
Maximilian III., von Gottes gnaden König von Bayern, Pfalzgraf bei Rhein, Herzog von Bayern, Franken, und in Schwaben

09 Wrzesień, 2022, godz.18:06:09
Odpowiedź #485

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Tylko czy odległość Berlin Królewiec to nie za długa trasa
09 Wrzesień, 2022, godz.22:29:56
Odpowiedź #486

Friedrich von Baden

Tylko czy odległość Berlin Królewiec to nie za długa trasa
Spokojnie. Przecież to musi być trasa na dwa dni. na dwa dni minimum. Bo są też takie rajdy po 3 dni...

10 Wrzesień, 2022, godz.17:31:53
Odpowiedź #487

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Ale mieliśmy też przygotować trasę jednodniową
10 Wrzesień, 2022, godz.21:00:12
Odpowiedź #488

Friedrich von Baden

W jednym dniu zdaje mi się, że jest coś koło 6 odcinków, może trochę więcej. Wszystko zależy od odległości pomiędzy nimi.
Wasza Cesarska Mość, nie było jeszcze żadnego rajdu który byłby jednodniowy. Praktycznie każdy zaczyna się w jednym a kończy w drugim dniu.

11 Wrzesień, 2022, godz.11:15:13
Odpowiedź #489

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Wydawało mi się że był. Moja pomyłka
11 Wrzesień, 2022, godz.11:49:02
Odpowiedź #490

Friedrich von Baden

Wydawało mi się że był. Moja pomyłka
Ja też nie wiem. Może pierwsze rajdy które były tylko w MAW, były jednodniowe. Nie wiem, nie pamiętam, nie patrzyłem.
Zwykle jednak rajdy są dwudniowe. Też powinniśmy raczej myśleć o rajdzie dwudniowym i to nie ważne czy w ramach RMAW, czy moze czegoś nowego, czegoś własnego, naszego.

11 Wrzesień, 2022, godz.22:34:43
Odpowiedź #491

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Jeżeli dwudniowy to jestem za Drezno Stuttgart Monachium. Ładniejsze widoki leprza pogoda, cieplej
13 Wrzesień, 2022, godz.18:54:40
Odpowiedź #492

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
W dniu wczorajszym oraz dzisiejszym utworzyłem kilka artykułów na platformie micropedia.
Powstało m.in artykuł o Cesarstwie Niemieckim, kilka artykułów o dynastii Badeńskiej, oraz zaktualizowałem kilka mniejszych spraw, artykulików. Sukces.

Przyda się pomoc w tworzeniu artykułów? Z chęcią pomogę.

Jej Królewska Mość Z łaski Boga Królowa Wirtembergii, Księżna Urach, Wirtembergii-Weiltingen, Wirtembergii-Neuenstadt, Wirtembergii-Neuenbürg, Hrabina Wirtembergii, Wirtembergii-Stuttgart, Wirtembergii-Mömpelgard.

13 Wrzesień, 2022, godz.19:07:19
Odpowiedź #493

Friedrich von Baden

W dniu wczorajszym oraz dzisiejszym utworzyłem kilka artykułów na platformie micropedia.
Powstało m.in artykuł o Cesarstwie Niemieckim, kilka artykułów o dynastii Badeńskiej, oraz zaktualizowałem kilka mniejszych spraw, artykulików. Sukces.

Przyda się pomoc w tworzeniu artykułów? Z chęcią pomogę.
Bardzo chętnie.  :D
Jeśli ma Królowa siłę i chęci, to proszę zrobić artykuły dotyczące Wirtembergii, czyli artykuł o Królestwie, lub krainie geograficznej, oraz artykuły o Waszej dynastii. Będzie Wam o wiele prościej, skoro sama WKM robiła swoją historię.  :D

13 Wrzesień, 2022, godz.19:20:07
Odpowiedź #494

Sophie von Württemberg

• Królowa Wirtembergii
Świetnie. Zaraz zabieram się do działania.

Jej Królewska Mość Z łaski Boga Królowa Wirtembergii, Księżna Urach, Wirtembergii-Weiltingen, Wirtembergii-Neuenstadt, Wirtembergii-Neuenbürg, Hrabina Wirtembergii, Wirtembergii-Stuttgart, Wirtembergii-Mömpelgard.

22 Grudzień, 2024, godz.22:21:33 Top
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
zadania-domowe corleone rzeczypospolitakarwencka2024 virtual-life pikarika