Witam serdecznie Waszą Ekscelencję. Może Wasz Ekscelencja przybliżyć nieco swoją krainę? Dotychczas kojarzyłem ją jedynie z nazwy.
Widzę, za Ekscelemcka jest sportowcem.Gratuluję
Jeśli chodzi o liczbę, to u nas praktycznie też jest tak z 4 osoby aktywne bardziej i może dwie, które od czasu do czasu coś napiszą, ale za wiele nie wnoszą. Przynajmniej takie jest moje odczucie.
Cytat: Friedrich von Baden w 15 Czerwiec, 2022, godz.18:25:48Jeśli chodzi o liczbę, to u nas praktycznie też jest tak z 4 osoby aktywne bardziej i może dwie, które od czasu do czasu coś napiszą, ale za wiele nie wnoszą. Przynajmniej takie jest moje odczucie. Cóż liczby mówią same z siebie, może i ilość obywateli jest porównywalna ale Cesarstwo pod względem aktywności wyprzedza Muratykę która mimo że jest zaraz za nim w rankingu to przebija nas o 200 postów.
U nas Zakon Ubogich Rycerzy Chrystusa i Świątyni Salomona prowadzi swą narrację, poprzez codzienną ewangelię i kazania, a także od czasu do czasu inne aktywności. Do tego poprzedni miesiąc minął nam na dyskusjach wewnętrznych, oraz prowadzeniu narracji każdy wewnątrz swojego kraju. Obecny zaś mija nam na uroczystościach państwowych, religijnych, ślubach, weselach no i tradycyjnie tym, że każdy coś tam u siebie na swoim poletku napisze. Nie wiem czy takie podsumowanie może być pomocne, jednak podaję je.
Cytat: Friedrich von Baden w 16 Czerwiec, 2022, godz.17:30:56U nas Zakon Ubogich Rycerzy Chrystusa i Świątyni Salomona prowadzi swą narrację, poprzez codzienną ewangelię i kazania, a także od czasu do czasu inne aktywności. Do tego poprzedni miesiąc minął nam na dyskusjach wewnętrznych, oraz prowadzeniu narracji każdy wewnątrz swojego kraju. Obecny zaś mija nam na uroczystościach państwowych, religijnych, ślubach, weselach no i tradycyjnie tym, że każdy coś tam u siebie na swoim poletku napisze. Nie wiem czy takie podsumowanie może być pomocne, jednak podaję je. U nas polityką i sprawami państwowymi zajmują się de facto tylko 2 osoby, pozostali podobnie jak tu jeżeli już się czymś zajmują to właśnie własnym interesem i podwórkiem, ostatnią większą aktywność mieliśmy w okresie niezbyt przyjemny wydarzeń a konkretnie zamieszek i buntu który chcąc nie chcą zagwarantował nam spory przypływ aktywności.