Można powiedzieć że prezydent popadł w poważny konflikt z sejmem, jedna i druga strona forsowała swoje projekty odnośnie współpracy z Socjalistyczną Republiką Czesnoradu oraz innych projektów, ostatecznie w jednej z prowincji doszło do próby przewrotu który zakończył się razem z rezygnacją poprzedniego prezydenta po którym udało mi się zostać nowa głową państwa i jakoś udało się uspokoić całą sytuację a w zasadzie uspokoiła się sama. A fakt że o Muratyce słyszy się zazwyczaj jedną rzecz a mianowicie pana Waksmana to nawet mnie nie dziwi w końcu przez lata tworzył on to państwo ale stanowi to jednocześnie problem że cały kraj jest postrzegany przez pryzmat jego działań.
A my zapraszamy na odpoczynek do naszego Państwa
Polecam kurort Bad Elster na ten przykład.
Nie ma problemu. W Cesarstwie my i góry i morze. Piękne dolinny i jeziora.
Cytat: Karl von Wettin w 18 Czerwiec, 2022, godz.08:17:31Polecam kurort Bad Elster na ten przykład. Cytat: August von Hohenzollern w 18 Czerwiec, 2022, godz.06:37:19Nie ma problemu. W Cesarstwie my i góry i morze. Piękne dolinny i jeziora. Bardziej niż widoki krajobrazu mógłbym całymi dniami oglądać stojące w portach okręty, naprawdę potężne okręty morskie budowane na przełomie XIX i XX wieku oraz w okresie I wojny są dla mnie czymś naprawdę majestatycznym a Kaiserliche Marine posiadało w moim odczuciu jedne z najlepszych na świecie razem z Japońskimi i Brytyjskimi.