Witaj. Skoro jesteśmy spokrewnieni, to może Wasza Wysokość zostanie Królem Bawarii.
Witaj. Skoro jesteśmy spokrewnione to może Wasza Wysokośc zostanie Królem Bawarii.
Witam serdecznie!A więc to Szanownego Pana oczekiwaliśmy! Mam nadzieję, że będzie Pan zadowolony ze wspólnej zabawy. Oby też i z Bawarią się udało. Życzę powodzenia i w razie, gdyby pojawiły się, jakieś wątpliwości proszę pytać.
Witam serdecznie. Jako władca Saksonii oferuję wszelką możliwą pomoc o jaka będzie potrzebna.Cytat: Karl Friedrich von Wittelsbach w 20 Czerwiec, 2022, godz.16:28:14Witaj. Skoro jesteśmy spokrewnione to może Wasza Wysokośc zostanie Królem Bawarii.Nie chcę być nieuprzejmy, ale Wy właściwie jesteście Hohenzollernem czy Wittelsbachem?
Witam Serdecznie Waszą Królewską Mość. Miło Panią poznać. Ma Pani rację. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem, ale długo zwlekałem przed rejestracją. Różnie to u mnie bywało, aż w końcu się zdecydowałem.
Cytat: Maximilian Wittelsbach w 20 Czerwiec, 2022, godz.16:37:37Witam Serdecznie Waszą Królewską Mość. Miło Panią poznać. Ma Pani rację. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem, ale długo zwlekałem przed rejestracją. Różnie to u mnie bywało, aż w końcu się zdecydowałem. Wręcz przeciwnie. Jesteśmy szczęśliwi z pańskiego przybycia, nawet jeśli było opóźnione.
Myślę, że warto w Pałacu Cesarskim złożyć wniosek o obywatelstwo.
Cytat: Sophie von Württemberg w 20 Czerwiec, 2022, godz.16:45:26Myślę, że warto w Pałacu Cesarskim złożyć wniosek o obywatelstwo.Dobrze. A co trzeba zrobić po zgłoszeniu wniosku o obywatelstwo? Jak zostać królem? Albo być kimś innym?