Cytat: Maximilian Wittelsbach w 20 Czerwiec, 2022, godz.16:48:34Cytat: Sophie von Württemberg w 20 Czerwiec, 2022, godz.16:45:26Myślę, że warto w Pałacu Cesarskim złożyć wniosek o obywatelstwo.Dobrze. A co trzeba zrobić po zgłoszeniu wniosku o obywatelstwo? Jak zostać królem? Albo być kimś innym?Po nadaniu obywatelstwa można kształtować swoją postać w każdym kierunku. Jeżeli szanowny chce zostać monarchą, może porozmawiać z cesarzem. Wtedy cesarz wydaje specjalny dekret przywracający nazwisko bądź prawa do korony.
Cytat: Sophie von Württemberg w 20 Czerwiec, 2022, godz.16:45:26Myślę, że warto w Pałacu Cesarskim złożyć wniosek o obywatelstwo.Dobrze. A co trzeba zrobić po zgłoszeniu wniosku o obywatelstwo? Jak zostać królem? Albo być kimś innym?
Myślę, że warto w Pałacu Cesarskim złożyć wniosek o obywatelstwo.
Witam Serdecznie. Miło nam, że w końcu udało się Panu nas odwiedzić. Mam nadzieję, że pozostanie Pan z nami na długo, za czym przemawiają chyba obydwa wnioski. Polecam się, jeśli chodzi o pomoc. Pozdrawiam.
Dziękuję za miłe powitanie. Dziękuję za propozycję pomocy, ale na razie Królowa mi wszytko wyjaśniła. Prawdopodobnie zostanę, ale to zależy, jak Cesarz rozpatrzy moje wnioski. Pozdrawiam.
Cytat: Maximilian Wittelsbach w 20 Czerwiec, 2022, godz.17:10:10Dziękuję za miłe powitanie. Dziękuję za propozycję pomocy, ale na razie Królowa mi wszytko wyjaśniła. Prawdopodobnie zostanę, ale to zależy, jak Cesarz rozpatrzy moje wnioski. Pozdrawiam.Teraz już nie będzie odwrotu. Cesarz na pewno rozpatrzy wnioski. Trzeba być dobrej myśli.
Cytat: Sophie von Württemberg w 20 Czerwiec, 2022, godz.17:16:55Cytat: Maximilian Wittelsbach w 20 Czerwiec, 2022, godz.17:10:10Dziękuję za miłe powitanie. Dziękuję za propozycję pomocy, ale na razie Królowa mi wszytko wyjaśniła. Prawdopodobnie zostanę, ale to zależy, jak Cesarz rozpatrzy moje wnioski. Pozdrawiam.Teraz już nie będzie odwrotu. Cesarz na pewno rozpatrzy wnioski. Trzeba być dobrej myśli.Potwierdzam słowa Królowej.
Serdecznie witam w Cesarstwie.Aby otrzymać obywatelstwo należy złożyć wniosek do Kanvelarii