Go Bottom
  • Witaj Gość

Autor Wątek: Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych (LISM)  (Przeczytany 9073 razy)

09 Wrzesień, 2022, godz.18:08:50
Odpowiedź #120

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Panowie, bo zaczynamy wariować. Czy ważniejsze są punkty czy dobra zabawa.
09 Wrzesień, 2022, godz.22:31:43
Odpowiedź #121

Friedrich von Baden

• Jego Wielkoksiążęca Mość
Niby zabawa. Ale jak kto bakcyla złapie i nabierze fazy na punkty, liczby postów i rankingi to go potem trzyma i codziennie sprawdza się pozycję swojego państwa w ISM.  ;D ;D ;)
Friedrich I. Großherzog von Baden,
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

10 Wrzesień, 2022, godz.09:36:44
Odpowiedź #122

Femme Mystere

Czyli ten przepiękny herb pozostaje, bardzo mnie to cieszy. Forum będzie też na pewno czytelniejsze. Czy przewiduje Herr jeszcze jakąś skórkę dla forum?
10 Wrzesień, 2022, godz.12:12:36
Odpowiedź #123

Maximilian Wittelsbach

• Król Bawarii
Pomidor. ;D
Maximilian III., von Gottes gnaden König von Bayern, Pfalzgraf bei Rhein, Herzog von Bayern, Franken, und in Schwaben

10 Wrzesień, 2022, godz.12:27:30
Odpowiedź #124

Friedrich von Baden

Czyli ten przepiękny herb pozostaje, bardzo mnie to cieszy. Forum będzie też na pewno czytelniejsze. Czy przewiduje Herr jeszcze jakąś skórkę dla forum?
Jak najbardziej herb średni pozostanie. Myślę, że ten baner już tak związał się z nami, że nie ma sensu go zmieniać.

Jeśli zaś chodzi o wygląd przyszłego forum, to jeszcze nie zostało nic definitywnie postanowione i cały czas można rozmawiać i coś proponować. Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Na pewno też to co ja zaprezentowałem nie jest na stałe i możliwe są jakieś zmiany np. na jakiś okres, jak zima i okres świąteczny, lub jakieś święto.  :D
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

10 Wrzesień, 2022, godz.17:33:29
Odpowiedź #125

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Jeżeli to jest bakcyl, to że by nie przemienił się w hazard
10 Wrzesień, 2022, godz.21:01:27
Odpowiedź #126

Friedrich von Baden

Jeżeli to jest bakcyl, to że by nie przemienił się w hazard
Dobrze. Postaram się mniej myśleć o liczbach i wynikach, choć to ciekawe i też wg mnie poniekąd ważne w mikronacjach.

12 Wrzesień, 2022, godz.18:33:00
Odpowiedź #127

Friedrich von Baden

Wasza Cesarska Mość, jak idą rozmowy z Czcigodnym Helwetykiem Romańskim ?

12 Wrzesień, 2022, godz.22:36:02
Odpowiedź #128

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Jutro sprawdzę, dzisiaj za późno
17 Wrzesień, 2022, godz.11:25:02
Odpowiedź #129

Maximilian Wittelsbach

• Król Bawarii
Jak wyglądają rozmowy oraz stan nowego forum ?
Maximilian III., von Gottes gnaden König von Bayern, Pfalzgraf bei Rhein, Herzog von Bayern, Franken, und in Schwaben

17 Wrzesień, 2022, godz.12:31:33
Odpowiedź #130

Friedrich von Baden

Jak wyglądają rozmowy oraz stan nowego forum ?
Pisałem do Czcigodnego Namiestnika Helwetyka (bez odpowiedzi), pisałem na publicznym kanale na discordzie, kilku mikronautów mi odpowiedziało, coś już wiem. No i pisałem do Cesarza. Myślę, że jeśli się dogadamy, uda się zebrać potrzebną kwotę oraz założę konto na SeoHost to już w ten weekend wykupimy domenę oraz hosting. A potem pozostanie kwestia instalacji php, forum, potem jego administracji, stworzenia działów, wątków i wszystkiego co potrzebne. Na koniec jedyne co będzie trzeba wykonać to przenosiny i koniec.  :D ;)

30 Wrzesień, 2022, godz.11:41:44
Odpowiedź #131

Maximilian Wittelsbach

• Król Bawarii
Jak będzie wyglądała sprawa ISM od nowego miesiąca. ?

30 Wrzesień, 2022, godz.14:43:18
Odpowiedź #132

Friedrich von Baden

Statystyki przestaną być pobierane ze starego forum, zaczną być brane z nowego.
Polecam zatem aby rozpocząć przenoszenie wszystkich najważniejszych i najpotrzebniejszych treści ze starego na nowe. Stare forum będzie archiwum i pewnego rodzaju muzeum, zaś nowe, będzie tym jedynym właściwym.
Należy zatem od kolejnego miesiąca wyłączyć możliwość rejestracji tutaj. A najlepiej chyba również pisania postów. Dobrze jakby osoby które miały tutaj konto mogły sie jeszcze logować, bo wtedy zawsze można coś jeszcze wziąć, sprawdzić, albo zobaczyć PW. itd.

30 Wrzesień, 2022, godz.19:47:18
Odpowiedź #133

Maximilian Wittelsbach

• Król Bawarii
Statystyki przestaną być pobierane ze starego forum, zaczną być brane z nowego.
Polecam zatem aby rozpocząć przenoszenie wszystkich najważniejszych i najpotrzebniejszych treści ze starego na nowe. Stare forum będzie archiwum i pewnego rodzaju muzeum, zaś nowe, będzie tym jedynym właściwym.
Należy zatem od kolejnego miesiąca wyłączyć możliwość rejestracji tutaj. A najlepiej chyba również pisania postów. Dobrze jakby osoby które miały tutaj konto mogły sie jeszcze logować, bo wtedy zawsze można coś jeszcze wziąć, sprawdzić, albo zobaczyć PW. itd.
Dziękuję za odpowiedź.
W ramach ciekawostki powiem, że dzięki temu postowi, Cesarstwo Niemieckie znajduje się na 3 miejscu we Wrześniu. Sprawdzałem. I Sarmacja ma dziś dokładnie 891 postów i Cesarstwo bez tego postu miało 891 postów we wrześniu. Czyli byłby remis. Ale tak to wygrywamy. Co jest niewątpliwie sukcesem i zasługą wszystkich. :D

30 Wrzesień, 2022, godz.19:50:55
Odpowiedź #134

Friedrich von Baden

13 Grudzień, 2024, godz.09:57:28 Top
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
elitserienspeedway forumfotograficzne rzeczypospolitakarwencka2024 st-fu virtual-life