W Czerwcu prawie mieliśmy 4 cyfrowy wynik. Bardzo ładnie. Piękny.
Widać się mylili.
Patrząc i analizując mikroświat, ja bym zakwalifikował Cesarstwo niemieckie do takiej drugiej ligi mikroświatowej. Jednak jesteśmy z pewnością w jej czołówce.
Cytat: Maximilian Wittelsbach w 13 Lipiec, 2022, godz.17:53:40Patrząc i analizując mikroświat, ja bym zakwalifikował Cesarstwo niemieckie do takiej drugiej ligi mikroświatowej. Jednak jesteśmy z pewnością w jej czołówce.Ja bym tak tego nie kwalifikował, nie dzielił i nie zaniżał naszej pozycji, naszej mikronacji w takim rankingu.
Cytat: Friedrich von Baden w 13 Lipiec, 2022, godz.17:54:21Cytat: Maximilian Wittelsbach w 13 Lipiec, 2022, godz.17:53:40Patrząc i analizując mikroświat, ja bym zakwalifikował Cesarstwo niemieckie do takiej drugiej ligi mikroświatowej. Jednak jesteśmy z pewnością w jej czołówce.Ja bym tak tego nie kwalifikował, nie dzielił i nie zaniżał naszej pozycji, naszej mikronacji w takim rankingu.Nie chodzi o zaniżanie, obrażanie, niedocenianie.Właśnie jakby tak popatrzeć trzeźwym okiem, poanalizować, to jednak inne mikronacje, mają własną domenę, mają strony HTML, mają programy, aplikacje, systemy gospodarcze. Są bardziej rozwinięte, niekiedy mają dłuższą historię, np. 20 lat istnienia, albo 10. Ich fora posiadają sporo funkcji, możliwości, do tego jest sporo użytkowników, w tym np. ponad 10 obywateli. Takie mikronacje "produkują" większą aktywność, większe zasięgi, o nich się mówi, je się odwiedza. Według mnie Cesarstwo nadal jest jeszcze na początku tej drogi, i my startując z nieco innego pułapu, musimy pewne sprawy sami wypracować, zrobić i zapracować sobie na takie miano, pozycję, szacunek jak niektóre inne mikronacje. Jesteśmy tak w górnej części takiego rankingu.
Ciekawe...A jakby Wasza Królewska Mość widział ten taki ranking ?