A czy te forum to nie jest wymarłe. Jego władcy nie było już z 3 miesiąc. Do tego Wielki Książę nie chce wziąć na siebie obowiązku tymczasowego regenta aby jakoś ratować sytuację. Panuje anarchia, wojna domowa i chaos. Cesarstwo powinno się za siebie wziąć, bo wygląda trochę niechlujnie i zbyt bardzo przypomina zwykłe forum a nie mikronacje. (Bliżej im do yoyonacji.) Może powinni się przenieść.
Myślę iż po zakończeniu wojny możemy wystąpić z propozycją połączenia sojuszem i wspólnym forum.
Cytat: Maximilian Wittelsbach w 08 Sierpień, 2022, godz.14:27:15A czy te forum to nie jest wymarłe. Jego władcy nie było już z 3 miesiąc. Do tego Wielki Książę nie chce wziąć na siebie obowiązku tymczasowego regenta aby jakoś ratować sytuację. Panuje anarchia, wojna domowa i chaos. Cesarstwo powinno się za siebie wziąć, bo wygląda trochę niechlujnie i zbyt bardzo przypomina zwykłe forum a nie mikronacje. (Bliżej im do yoyonacji.) Może powinni się przenieść.Raczej tam jest już okres upadku. Wszyscy obywatele, którzy tam żyli odeszli. Doradzałam, by (książę?) Aleksiej objął regencję. Ostatnio też proponowałam pomoc w przenosinach, by jakoś to wyglądało. Niestety książę napisał, że nie wie czy podoła roli władcy. Obecnie ma też covid i będzie miał ograniczoną aktywność. Cytat: Karl von Wettin w 08 Sierpień, 2022, godz.14:35:35Myślę iż po zakończeniu wojny możemy wystąpić z propozycją połączenia sojuszem i wspólnym forum.Pomysł bardzo szlachetny, ale Rosja musi zostać uprzednio ulokowana na jakimś z kontynentów. Nie możemy wciągać na forum państwa, które w świetle prawa międzynarodowego nie istnieje. Potrzeba tam przede wszystkim nowych obywateli.
Z pierwszym wnioskiem się zgadzam.Z drugim nie, kontaktowałem się z Regentem, który podziękował za pomoc, Król Senior na razie nie odpowiedział.