Miło mi móc powitać w naszym państwie dwie tak szacowne, wybitne, znane i lubiane powszechnie oraz piękne damy mikroświata.
Nie mamy jeszcze przygotowanego wątku Hotelowego dla gości zagranicznych.
Spowodowane jest to poniekąd tym, że mamy w zamiarze w tym miesiącu przejść na nowe własne forum i dlatego niektóre sprawy zostały odłożone na nieco później.
Witam Panie serdecznie w Niemczech.
Tak tak a pilot razem z samolotem sobie poczeka na lotnisku. Swoją drogą trochę bieda z tymi lotniskami w cesarstwie i ciężko było znaleźć miejsce do lądowania.
Herr Espada, najmocniej przepraszam, ale nie mogłam znaleźć tego wątku. Czy mogłabym prosić o linka?
Cytat: Albert Fryderyk de Espada w 09 Wrzesień, 2022, godz.16:43:53Tak tak a pilot razem z samolotem sobie poczeka na lotnisku. Swoją drogą trochę bieda z tymi lotniskami w cesarstwie i ciężko było znaleźć miejsce do lądowania.A tutaj muszę akurat powiedzieć, że jest wątek lotniska. Specjalnie wczoraj po tym jak tylko zobaczyłem (dostałem wieści od pewnego niemieckiego szpiega przyjaciela z Edelweiss) stworzyłem od dawna bo już od lutego planowany wątek lotniska. Miałem go na swojej liście TO DO już od bardzo dawna ale nie miałem jakoś fantazji aby się za to zabierać, a tu proszę taka wycieczka i w końcu zabrałem się za robotę.Jeśli poszukuje Pan nadal lotniska to zapraszam tutaj. Obecnie nie ma tam żadnych samolotów, ani Sterowców, dlatego będzie nam miło, że w hangarze stanie w końcu jakiś samolot.
Cytat: Friedrich von Baden w 09 Wrzesień, 2022, godz.11:08:23Miło mi móc powitać w naszym państwie dwie tak szacowne, wybitne, znane i lubiane powszechnie oraz piękne damy mikroświata.Przez skromność nie zaprzeczę.Cytat: Friedrich von Baden w 09 Wrzesień, 2022, godz.11:08:23Nie mamy jeszcze przygotowanego wątku Hotelowego dla gości zagranicznych.Liczę na to, że ktoś z Państwa z pewnością zaproponuje nam nocleg w swoim pałacu lub dworze. Cytat: Friedrich von Baden w 09 Wrzesień, 2022, godz.11:08:23Spowodowane jest to poniekąd tym, że mamy w zamiarze w tym miesiącu przejść na nowe własne forum i dlatego niektóre sprawy zostały odłożone na nieco później.Jeśli nasz przyjazd sprawia kłopot, możemy go odroczyć i zawitać już na nowe forum. P.S. Mam nadzieję, że na nowym forum zawita również ten piękny bannerek z herbem i dwoma "nagusami"
Cytat: Friedrich von Baden w 09 Wrzesień, 2022, godz.22:37:34Cytat: Albert Fryderyk de Espada w 09 Wrzesień, 2022, godz.16:43:53Tak tak a pilot razem z samolotem sobie poczeka na lotnisku. Swoją drogą trochę bieda z tymi lotniskami w cesarstwie i ciężko było znaleźć miejsce do lądowania.A tutaj muszę akurat powiedzieć, że jest wątek lotniska. Specjalnie wczoraj po tym jak tylko zobaczyłem (dostałem wieści od pewnego niemieckiego szpiega przyjaciela z Edelweiss) stworzyłem od dawna bo już od lutego planowany wątek lotniska. Miałem go na swojej liście TO DO już od bardzo dawna ale nie miałem jakoś fantazji aby się za to zabierać, a tu proszę taka wycieczka i w końcu zabrałem się za robotę.Jeśli poszukuje Pan nadal lotniska to zapraszam tutaj. Obecnie nie ma tam żadnych samolotów, ani Sterowców, dlatego będzie nam miło, że w hangarze stanie w końcu jakiś samolot. Dobrze będzie wiedzieć na przyszłość, chociaż lądowanie w dziale powitalnym brzmi tysiąc razy lepiej.