Jeśli mamy przyjąć, że Wielce Szanowni goście z Edelweiss wylądowali na jedynym lotnisku w Cesarstwie czyli we Fryburgu, to mogę zaproponować albo moją Rezydencję w Mieście Stołecznym Karlsruhe, lub mój pałac w osobistym majątku ziemskim Salem. Reszta obiektów pałaców i zamków w Badenii, nie została albo wspomniana, albo opisana. Ja do moich celów osobistych nie potrzebuję więcej pałaców, albo rezydencji, tyle co mam na razie mi wystarczy.
Osobiście mogę też spać w gospodach czy domach wiejskich, ale wątpię czy moja matka to przeżyje
Aleście się rozpisali nie nadążam z pisaniem. Co do hotelu - podejrzewam, że nie musi być jak ktoś udostępni nam z dwie sypialnie w jakimś pałacu Osobiście mogę też spać w gospodach czy domach wiejskich, ale wątpię czy moja matka to przeżyje Osobiście na mojej liście mam pobyt w Księstwie Bawarii więc liczę na jakiegoś przewodnika w rejonie Monachium
Cytat: Bella Swann w 10 Wrzesień, 2022, godz.07:23:38Aleście się rozpisali nie nadążam z pisaniem. Co do hotelu - podejrzewam, że nie musi być jak ktoś udostępni nam z dwie sypialnie w jakimś pałacu Osobiście mogę też spać w gospodach czy domach wiejskich, ale wątpię czy moja matka to przeżyje Osobiście na mojej liście mam pobyt w Księstwie Bawarii więc liczę na jakiegoś przewodnika w rejonie Monachium Drogie Panie będę czuł się zaszczycony mogąc Was gościć w którymś z bawarskich pałaców. Kiedy już przybędą Panie do Bawarii polecam zatrzymać się w Zamku Eltz czyli posiadłości Grünerów w Bawarii.
Może zorganizujemy jakiś bal na waszą cześć ?
Cytat: Friedrich von Baden w 10 Wrzesień, 2022, godz.12:08:16Może zorganizujemy jakiś bal na waszą cześć ? O! I tutaj trafia Herr w moje gusta! Pragnę wspomnieć jeszcze, że Moja Ukochana Isabell jest na wydaniu...
Cytat: Maximilian Wittelsbach w 10 Wrzesień, 2022, godz.12:11:41Cytat: Bella Swann w 10 Wrzesień, 2022, godz.07:23:38Aleście się rozpisali nie nadążam z pisaniem. Co do hotelu - podejrzewam, że nie musi być jak ktoś udostępni nam z dwie sypialnie w jakimś pałacu Osobiście mogę też spać w gospodach czy domach wiejskich, ale wątpię czy moja matka to przeżyje Osobiście na mojej liście mam pobyt w Księstwie Bawarii więc liczę na jakiegoś przewodnika w rejonie Monachium Drogie Panie będę czuł się zaszczycony mogąc Was gościć w którymś z bawarskich pałaców. Kiedy już przybędą Panie do Bawarii polecam zatrzymać się w Zamku Eltz czyli posiadłości Grünerów w Bawarii.Przyznam się, że osobiście wolę zobaczyć gościnność gospodarzy a nie naszego Oberhaupta Na pewno chciałabym zwiedzić pałac Ludwika II oraz kilka innych posesji jeśli to nie będzie problem dla JKM Maximiliama. Cóż muszę powiedzieć, że mam ogromny sentyment do rodu Wittelsbach (pewnie wzorowanego na prawdziwym rodzie bawarskim - który uwielbiam).