Go Bottom
  • Witaj Gość

Autor Wątek: Rajd Scholandii 1922  (Przeczytany 14306 razy)

13 Wrzesień, 2022, godz.14:25:38

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny

Szalenie miło mi ogłosić, że już za dziesięć dni w ramach RMAW, wystartuje Rajd Scholandii 1922r. (2022r.). Jest to drugie wydarzenie w obecnym sezonie, po raz drugi również gościmy na dreamlandzkiej ziemi. Tym razem jednak skupimy się wyłącznie na obszarze scholandzkim.
O trudność trasy i co za tym idzie zmienne samopoczucie kierowców zadbał Jego Królewska Mość Andrzej, który osobiście nadzoruje pracę związane z przygotowaniami.

Pamiętajmy, że nieznacznym zmianom uległ regulamin rajdów, a kto jeszcze nie postarał się o przydział numeru startowego, niech zrobi to czym prędzej!
13 Wrzesień, 2022, godz.20:05:54
Odpowiedź #1

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny
Witam serdecznie! Gotowość bojowa do startu w Rajdzie Scholandii już jest?
Kierowców z Cesarstwa Niemieckiego bardzo proszę o potwierdzenie udziału w zawodach(via discord bądź pw), które odbędą się w dniach 23-25 września (piątek-niedziela) na forum Królestwa Dreamlandu.
14 Wrzesień, 2022, godz.12:13:53
Odpowiedź #2

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny
Odliczanie czas zacząć, to przecież wywołuje tyle emocji! Nie bądź leniwy zgłoś się do rajdu i Ty!

Więcej informacji po KLIKNIĘCIU
14 Wrzesień, 2022, godz.13:29:29
Odpowiedź #3

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Mam nadzieję, że razem z Królem Seniorem Santery pojedziemy w jednym Team
Może ktoś z Państwa chce spróbować , polecam
15 Wrzesień, 2022, godz.20:51:06
Odpowiedź #4

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny
Mam nadzieję, że razem z Królem Seniorem Santery pojedziemy w jednym Team
Może ktoś z Państwa chce spróbować , polecam
Dziękuuje za potwierdzenie!!!

Zegar tyka, czas szybko leci, a kierowcy już blisko mety!
15 Wrzesień, 2022, godz.21:04:46
Odpowiedź #5

Friedrich von Baden

• Jego Wielkoksiążęca Mość
Jeśli jakiś rajd odbyłby się po Cesarstwie Niemieckim, to z chęcią wziąłbym w nim udział.  :D
Friedrich I. Großherzog von Baden,
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

15 Wrzesień, 2022, godz.21:43:47
Odpowiedź #6

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny
Jeśli jakiś rajd odbyłby się po Cesarstwie Niemieckim, to z chęcią wziąłbym w nim udział.  :D
W tym sezonie na pewno się nie odbędzie, wszelkie ustalenia już są dawno dopięte.
Może kiedyś.
15 Wrzesień, 2022, godz.22:00:24
Odpowiedź #7

Friedrich von Baden

W tym sezonie na pewno się nie odbędzie, wszelkie ustalenia już są dawno dopięte.
Może kiedyś.
Obliczyłem, że chyba dopiero w kolejny roku. Najpewniej około 2023, może nawet w 2024, bo często jest przerwa miedzy sezonami. Dla nas to nawet dobrze, bo czeka nas zmiana forum no i potem przenosiny. Dlatego nie mamy tego za złe i jest dobrze, czas działa dla nas na korzyść. Zdążymy się przygotować, do kolejnego Mundialu oraz do Rajdu. Ale nie wiem, czy dałbym radę samemu się tym zająć, bo jednak czeka mnie matura i wiosną zniknę pewnie, a na pewno ograniczę aktywność. :) ;)
Herzog von Zähringen, Herzog in Schwaben, Fürst zu Fürstenberg, Fürst zu Leiningen, Fürst zu Bonndorf,
Markgraf von Baden-Durlach und Hochberg, Pfalzgraf bei Rhein, Landgraf im Breisgau, zu Sausenberg und in der Ortenau usw.

16 Wrzesień, 2022, godz.09:15:04
Odpowiedź #8

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny

Jeszcze tylko tyyyydzień! I zaczniemy ściganie!
17 Wrzesień, 2022, godz.08:24:04
Odpowiedź #9

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny

Czasu coraz mniej, zgłoś się już dziś!

W Rajdzie Scholandii powalczymy nie tylko o honor i mikronacyjną chwałę, ale także zdobędziemy odznaczenia, a być może zwiększymy swój realny majątek. Spróbuj pobawić się z nami!
18 Wrzesień, 2022, godz.21:36:33
Odpowiedź #10

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny

A my jedziemy dalej i pędzimy do startu! To już za kilka dni!
18 Wrzesień, 2022, godz.22:47:32
Odpowiedź #11

Maximilian Wittelsbach

• Król Bawarii
Świetna to okazja do promocji Cesarstwa Niemieckiego. Osobiście nie mogę wziąć udziału z powodu realnych spraw, o których już na forum wspomniałem, ale zachęcam innych do startowania. :)
Maximilian III., von Gottes gnaden König von Bayern, Pfalzgraf bei Rhein, Herzog von Bayern, Franken, und in Schwaben

18 Wrzesień, 2022, godz.23:46:27
Odpowiedź #12

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Dlatego, że można promować Cesarstwo biorę udział w Rajdach
19 Wrzesień, 2022, godz.07:25:22
Odpowiedź #13

Friedrich von Baden

Świetna to okazja do promocji Cesarstwa Niemieckiego. Osobiście nie mogę wziąć udziału z powodu realnych spraw, o których już na forum wspomniałem, ale zachęcam innych do startowania. :)
Myślę, że z pewnością maja Panowie rację, jednak bardziej promowałoby gdyby Rajd odbywał się w samych Niemczech.
Trochę za późno zaczęliśmy się tym interesować i teraz przyjdzie nam zapewne poczekać do Sezonu 4, czyli jakoś z rok. Jednak to ma swoje plusy w postaci, tego że zdążymy przygotować nowe forum.

19 Wrzesień, 2022, godz.09:19:32
Odpowiedź #14

Heinz-Werner Grüner

• Gość Zagraniczny
Myślę, że z pewnością maja Panowie rację, jednak bardziej promowałoby gdyby Rajd odbywał się w samych Niemczech.
Trochę za późno zaczęliśmy się tym interesować i teraz przyjdzie nam zapewne poczekać do Sezonu 4, czyli jakoś z rok. Jednak to ma swoje plusy w postaci, tego że zdążymy przygotować nowe forum.
Sezon IV właśnie trwa. Pamietajmy, że nie zawsze chodzi też tylko o chęci, ale i o pewną specyfikę, nastawienie, lojalność, zaufanie etc.

No to wychdzimy na ostatnią prostą!

04 Kwiecień, 2025, godz.00:30:27 Top
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
world-anime forumfotograficzne sawanna zadania-domowe virtual-life