Mam nadzieję, że razem z Królem Seniorem Santery pojedziemy w jednym TeamMoże ktoś z Państwa chce spróbować , polecam
Jeśli jakiś rajd odbyłby się po Cesarstwie Niemieckim, to z chęcią wziąłbym w nim udział.
Cytat: Friedrich von Baden w 15 Wrzesień, 2022, godz.21:04:46Jeśli jakiś rajd odbyłby się po Cesarstwie Niemieckim, to z chęcią wziąłbym w nim udział. W tym sezonie na pewno się nie odbędzie, wszelkie ustalenia już są dawno dopięte.Może kiedyś.
Cytat: Maximilian Wittelsbach w 18 Wrzesień, 2022, godz.22:47:32Świetna to okazja do promocji Cesarstwa Niemieckiego. Osobiście nie mogę wziąć udziału z powodu realnych spraw, o których już na forum wspomniałem, ale zachęcam innych do startowania. Dlatego, że można promować Cesarstwo biorę udział w Rajdach
Świetna to okazja do promocji Cesarstwa Niemieckiego. Osobiście nie mogę wziąć udziału z powodu realnych spraw, o których już na forum wspomniałem, ale zachęcam innych do startowania.
Cytat: August von Hohenzollern w 18 Wrzesień, 2022, godz.23:46:27Cytat: Maximilian Wittelsbach w 18 Wrzesień, 2022, godz.22:47:32Świetna to okazja do promocji Cesarstwa Niemieckiego. Osobiście nie mogę wziąć udziału z powodu realnych spraw, o których już na forum wspomniałem, ale zachęcam innych do startowania. Dlatego, że można promować Cesarstwo biorę udział w RajdachMyślę, że z pewnością maja Panowie rację, jednak bardziej promowałoby gdyby Rajd odbywał się w samych Niemczech. Trochę za późno zaczęliśmy się tym interesować i teraz przyjdzie nam zapewne poczekać do Sezonu 4, czyli jakoś z rok. Jednak to ma swoje plusy w postaci, tego że zdążymy przygotować nowe forum.