Go Bottom
  • Witaj Gość

Autor Wątek: Rajd Samochodowy RMAW  (Przeczytany 1279 razy)

07 Maj, 2021, godz.18:47:36

Georg von Schafer Wittelsbach

• Król Bawarii
Nadarza się kolejna okazja by promować Cesarstwo Niemieckie. 14 maja startuje rajd samochodowy organizowany przez Heinza-Wernera Grünera (Monarchia Austro-Węgierska). Wyścig będzie trwał 3 dni na terenie Państw Niepodległych Państw. Ta impreza sportowa cieszy się ogromną popularnością. Biorą w niej udział kierowcy z wielu państw. Wiem ze trochę wykracza to po za przyjęty przez nas czas, ale może warto by ktoś się zgłosił do udziału i reprezentował barwy Cesarstwa. Jakiegoś mercedesa możemy wyszykować. Zgłoszenia są przyjmowane tu : https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=130&t=583
08 Maj, 2021, godz.14:14:19
Odpowiedź #1

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Mam Pan pułkownik w stuprocentowych rację, tylko kto pojedzie
08 Maj, 2021, godz.15:21:37
Odpowiedź #2

Józef Wilhelm Potocki

• Gość Zagraniczny
Wiem ze trochę wykracza to po za przyjęty przez nas czas, ale może warto by ktoś się zgłosił do udziału i reprezentował barwy Cesarstwa.
A to nie jest żaden problem. Startują/owali również kierowcy z Rzeczpospolitej Obojga Narodów.
/-/ Józef Wilhelm Potocki h. Pilawa                                        
Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów w Palatynacie Leocji i Pustkowiach Winków

08 Maj, 2021, godz.16:27:01
Odpowiedź #3

August von Hohenzollern

• Jego Cesarska Mość
Ekscelencjo ja nie widzę problemu w starcie przedstawicieli Cesarstwa, tylko że ja sam nie dam rady

23 Grudzień, 2024, godz.06:27:56 Top
Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
forumfotograficzne pikarika virtual-life zadania-domowe sawanna